"Samen broeden" - niet zonder gevolgen!

Op 16 januari vulde De Meerwaarde zich met een prettig geroezemoes. Een geroezemoes (of zacht gekakel?) dat startte in de groene aula waar vervolgens het welkom, de speech en de film plaatsvond en onderbroken werd door gelach, blikken van herkenning en een hartelijk applaus voor de film.

Het geroezemoes verdeelde zich daarna over de ruimtes waar de workshops plaatsvonden en wat zich vervolgens naar beneden verplaatste naar het Zorg en Welzijn-plein naast de keuken. Daar onthaalden leerlingen ons gastvrij met heerlijke hapjes voor een soort 'walking dinner'. Ondertussen kon je niet meer spreken over prettig geroezemoes. Er was het volle volume van positieve dynamiek. Een ondernemer zei tegen me: "het lijkt hier wel een soort bruiloft of feestavond"! En inderdaad, het was gewoon prachtig om te zien. Er werden nieuwe contacten gelegd, geanimeerde gesprekken gevoerd, kansen gesignaleerd, kaartjes uitgewisseld, LinkedIn-profielen gedeeld en afspraken gemaakt. 

Dit was wel Barneveld en omstreken op zijn sterkst. We kunnen met elkaar wel wat eitjes leggen kennelijk. U hebt de bijeenkomst gemiddeld met een 4,7 (op een schaal van 5) gewaardeerd. Ongelooflijk. Een prachtig begin. Want tijdens het programma heb ik bij een aantal workshops geluisterd en gekeken. Bij de borrel en bij het afscheid heb ik veel van u mogen spreken. En u had een duidelijke boodschap: "Mooie bijeenkomst, goede start, nu kansen verzilveren en dit moet je vaker doen". In deze Nieuwsbrief kunt u lezen hoe we samen verder willen gaan. Met elkaar. Omdat elk talent telt in Barneveld. En we geloven in talent en in de kracht van samenwerking."

Met vriendelijke groet,
Bert Brand