Informatiemiddag

Zit jij in groep 8 en denk je erover om na de basisschool naar De Meerwaarde te komen dan is deze middag speciaal voor jou!

Er zijn voorlichtingsbijeenkomsten waar jij meer te weten kunt komen over het onderwijs op De Meerwaarde. Je hebt de mogelijkheid om één of twee rondes te volgen. Ook voor jouw ouder(s)/verzorger(s) is er de mogelijkheid om hun vragen beantwoord te krijgen.

Tijdstip

De informatiemiddag is op woensdagmiddag

12 februari 2020
van 15.00 tot 17.00 uur

Voorlichtingsmogelijkheden

Tijdens deze middag worden er voorlichtingsrondes verzorgd op twee momenten. De eerste bijeenkomst begint om 15.15 uur en de tweede ronde begint om 16.15 uur. Je bent van harte welkom vanaf 15.00 uur. 

Informatiebijeenkomsten
Over de volgende leerroutes worden informatiebijeenkomsten georganiseerd. Wil je meer weten of heb je specifieke vragen over een leerroute of begeleiding? Van harte welkom! Tijdens de informatiebijeenkomsten is er veel gelegenheid tot het stellen van uw vragen.

  • Praktijkonderwijs
  • Basisberoepsgerichte leerweg (incl. Techniekroute)
  • Kaderberoepsgerichte leerweg (incl. Techniekroute)
  • Gemengd/theoretische leerweg (incl. GTX)

Ook het Expertise en Begeleidingscentrum is tijdens deze middag vertegenwoordigd en daar kun je, samen met je ouder(s)/verzorger(s) allerlei vragen stellen over begeleiding.

Naast de informatie over het onderwijs in de verschillende leerroutes zijn er diverse workshops, spellen, etc. waarmee de teams je het onderwijs op De Meerwaarde laten ervaren.

Let op, meld even aan voor je komt!

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN

Geen Open Huis

Let op, op deze middag is er geen Open Huis! Je kunt dus niet vrij rondkijken in de school. Er worden informatiebijeenkomsten verzorgd, verder is het niet mogelijk om de school te bekijken tijdens deze middag. Aanmelden voor de informatiebijeenkomsten is belangrijk!