Barneveldse Gezondheidszorg Opleiding (BGO)

Met ingang van september 2020 is het mogelijk om in Barneveld, naast het reeds aanwezige niveau 2-opleidingsaanbod, ook niveau 3 opleidingen Zorg en Welzijn te volgen.

De Barneveldse Gezondheidszorg Opleiding is een samenwerkingsvorm tussen De Meerwaarde, Neboplus en MBO Amersfoort met als doel dat studenten een mbo-opleiding op niveau 2 of 3 kunnen volgen in Barneveld, direct in de beroepspraktijk. De studenten draaien mee in de dagelijkse zorg bij Neboplus en krijgen tegelijkertijd les aangeboden op dezelfde locatie door De Meerwaarde en MBO Amersfoort. 

Met dit initiatief kunnen twee nieuwe fulltime studierichtingen vanaf september 2020 worden aangeboden in Barneveld: Verzorgende IG en Maatschappelijke zorg. Dit is een aanvulling op de reeds bestaande mbo-studie Dienstverlening, Helpende Zorg en Welzijn. 

Met het integreren van de opleiding in de zorginstelling gaan we een nieuwe stap zetten naar optimaal en betekenisvol leren in de praktijk  en wordt het opleidingsaanbod in Barneveld breder. Een mooie manier om onderwijs dichtbij te volgen  en betekenisvol en praktijkgericht leren.

Meer informatie over de Barneveldse Gezondheidszorg Opleiding? Bezoek ons Open Huis!

Ga naar de website van BGO voor meer informatie.